yanis rakstīja:man ar visa taa kaite priekshaa,
b6 passats 2.0 tdi nobraukums ap 150 tuukst, spidometrs protams raada 117,
anyway... peetot servisa veesturi izskataas ka taa siksna taa arii nav mainiita...
vw krasta ielaa nomainiiju degvielas dzesetaaju kursh 5 - 6 gada (lidz martam ja nemaldos) modeliem ir braakis, man par siksnu, ellas un visu filtru mainju nosauca kautkaadus labus ciparus, kautko ap 500 - 600 ls, - mosh nopirkt bmw labaak??
ajms rakstīja:yanis rakstīja:man ar visa taa kaite priekshaa,
b6 passats 2.0 tdi nobraukums ap 150 tuukst, spidometrs protams raada 117,
anyway... peetot servisa veesturi izskataas ka taa siksna taa arii nav mainiita...
vw krasta ielaa nomainiiju degvielas dzesetaaju kursh 5 - 6 gada (lidz martam ja nemaldos) modeliem ir braakis, man par siksnu, ellas un visu filtru mainju nosauca kautkaadus labus ciparus, kautko ap 500 - 600 ls, - mosh nopirkt bmw labaak??
a nafig krasta ielaa jaamaina,,ko vieniigaa vieta???vieniigaa ir kur tik daudz naudas nem,,tas gan![]()
re kur augssaa mineetie cipari ir tuvu iisteniibai
nu darbs gan bissku vairaak,,,b6 viss purns jaanojauc,,,un detalas vw centraa ir x2
Demonoid rakstīja:VW centrs man arī LT 28 taisīja pus gadu kapitālo remontu .Samaksāju Pus otru tūkstoti un pēc divām dienām aizdznu uz Avēniju kur par Tūkstoti uztaisīja pa īstam kapitālo remontu . VW centrā viņi bija tik izjaukuši un ar jaunām blīvēm salikuši atpakaļ.
ajms rakstīja:Demonoid rakstīja:VW centrs man arī LT 28 taisīja pus gadu kapitālo remontu .Samaksāju Pus otru tūkstoti un pēc divām dienām aizdznu uz Avēniju kur par Tūkstoti uztaisīja pa īstam kapitālo remontu . VW centrā viņi bija tik izjaukuši un ar jaunām blīvēm salikuši atpakaļ.
normaals cipars par pusotru gadu ,,ja nem veeraa 25Ls stundaa![]()
joks...
centros pat meistars varbuut labs,,bet nosaka tur ne meistars kaa jaataisa...
yanis rakstīja:taisniiba bij -
pati nodzisa kad pabraucu...
izraadaas man akumulators bij vainiigs - jaamaina, tads shvaks jau likaas
... kompis tur konstanti taas kluudas raxtiija del sprieguma trukuma - 10 lapas no diagnostikas sanaaca...